OVER NEO-ONTWERP

 

 

Met Neo-ontwerp maak ik van mijn passie mijn beroep. Door de opkomst van de coronacrisis en door het verbouwen van onze boot, een tjalk, begon het bij mij steeds meer te kriebelen, na jaren van twijfel, om toch iets te gaan doen met interieurontwerpen. Ik besloot daarom in 2021 de opleiding interieurontwerpen te gaan volgen bij NIA Academie. Na dit te hebben afgerond heb ik daar onlangs nog de module bouwkunde gevolgd om ook daar iets meer kennis nog van te hebben. Nu ben ik klaar om daadwerkelijk in het werkveld van interieurontwerpen aan de slag te gaan. Ik heb dan ook enorm veel zin om leuke projecten te gaan doen. 

Ik heb vooral een voorliefde voor mooie, rijke en veelal natuurlijke materialen. Materialen van een goede kwaliteit en daardoor veelal ook lang mee gaan. Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend om iets te ontwerpen wat redelijk tijdloos is en van een dusdanige kwaliteit dat het na gebruik weer hergebruikt kan worden of recyclebaar is. Dit zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Ook vind ik het een uitdaging om te kijken naar hergebruik van bestaande elementen in het ontwerp, evt door dit te upgraden met bijvoorbeeld een andere kleur verf of nieuwe stoffering. 

Ik bind mij niet aan bepaalde stijlen, maar probeer het geheel te vormen naar de stijl en wensen van de klant. Hierbij is voor mij het gebruik van kwalitatieve materialen van belang en niet de stijl. Ik richt mij daarom voornamelijk op het wat hogere segment, gezien de prijzen van duurzame, dan wel hergebruikte materialen.

Graag zou ik een mooi ontwerp voor u maken.

Durft u de uitdaging aan?

Neem vrijblijvend contact met mij op als ik iets voor u of uw bedrijf zou kunnen betekenen.